Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau
0 797 018 19 (Viber, WhatsApp); 022 025 292
Service auto Autofest

Este dificil să găsești o persoană a cărei viață nu ar fi devenit mai ușoară după cumpărarea unei mașini. Să ajungi la timp la o întâlnire importantă, să transferi urgent o marfă, să iai copilul de la școală – toate aceste probleme de rutină sunt rezolvate rapid dacă sunteți un pasionat de automobile.

Dar ce să faci, dacă prietenul d-voastră pe patru roți s-ar defecta? Cine vă ajută, în cine să aveţi încredere? În centrul de servicii tehnice Autofest veți găsi profesioniști de încredere care vă vor verifica în mod expert mașina, vor efectua întreținerea preventivă și, dacă este necesar, vor îndepărta toate defecțiunile cunoscute.

Servicii de deservire tehnică
Înlocuirea uleiului
înlocuirea filtrelor
sistem de frânare
înlocuirea curelei

Beneficii

echipă profesionistă
peste 13 ani de experiență
peste 1000 de clienți permanenți
garanție 24 luni la toate lucrările
depozit propriu de piese de schimb
așteptare confortabilă
avatar-m
Serghei
43 ani

Mi-a plăcut foarte mult operativitatea în găsirea pieselor și viteza de înlocuire. Am intrat la Autofest, cum se spune, pe drum, observând un sunet suspect în motor. S-a dovedit că centura era uzată. O centură de înlocuire a fost găsită și livrată în 15 minute, înlocuirea nu a durat mai mult de jumătate de oră. Vă mulțumim pentru viteza și calitatea lucrului.

avatar-m
Anton
27 ani

Înainte, în mașina mea turnau un alt fel de ulei. Când am mers pentru prima oară la Autofest, s-a dovedit că în tot acest timp am condus cu ulei, care, în general, nu prea se potrivește cu mașina mea. Mulțumim specialiștilor pentru consultare și pentru transplantarea la timp a uleiului „potrivit”. Acum încredinţez mașina mea doar profesioniștilor de la Autofest!

Programare preventivă la reparație sau deservire tehnică

Моб.: 0 797 018 19
Тел.: 022 025 292