Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau
0 797 018 19 (Viber, WhatsApp); 022 025 292

Şasiul

Спокойная езда

Șasiul – partea cea mai importantă și cea mai vulnerabilă a mașinii. Conform statisticilor, majoritatea defecțiunilor apar exact în părțile principale ale șasiuului, în special pe suspensie, grindă, amortizoare, tija de direcție. Starea drumurilor interne contribuie doar la defecțiuni frecvente ale șasiului.
Compania Autofest oferă soluții calificate și eficiente din punct de vedere al costurilor pentru problemele de funcționare. Centrul nostru va oferi diagnostice de rulare de înaltă profesionalitate folosind echipamente moderne – atât în cadrul unei întreținerii tehnice complete, cât și la solicitarea specială a clienților noștri. Orice problemă detectată va fi rezolvată prompt de specialiștii noștri într-un timp scurt și la un preț rezonabil.

Vom asigura repararea garantată a sistemelor hidraulice, a discurilor de frână, vom efectua alinierea roților la cele mai moderne echipamente computerizate. Montarea și echilibrarea anvelopelor sunt, de asemenea, printre serviciile obligatorii care sunt realizate de specialiștii centrului nostru.

Качественная диагностика

Dacă este necesar, amortizoarele și pârghiile vor fi înlocuite pe vehiculul dvs., va fi efectuată diagnosticul și înlocuirea rulmenților cu bilă și a butucilor. Se crede că înlocuirea amortizoarelor poate fi efectuată independent, fără a ține cont de faptul că înlocuirea incorectă poate duce la dezechilibrul mașinii și, în consecință, probleme la drum. Prin urmare, numai profesioniștii trebuie să se ocupe de amortizoare și trebuie să li se încredințeze repararea altor părți importante ale șasiuului. Așadar, de exemplu, este necesar să înlocuiți în timp util rulmenţii cu bile, care, așa cum se arată în practică, se rup în timpul deplasării, care este plin de consecințe periculoase. De asemenea, nu se poate ignora înlocuirea rulmentului butucului, a cărui defecțiune duce adesea la situații de accident.

Обращайтесь вовремя

Identificarea problemelor cu șasiul nu este atât de dificilă nici pentru un automobilist fără experiență. Este suficient să observaţi la timp zgomotele străine, zumzet sau scârţâit, care nu este tipic înainte și, la prima suspiciune de defecțiune, contactați Autofest, unde automobilul dvs. va fi primit la un timp convenabil pentru dvs. 

ТО

Pe lângă examinarea periodică a întreţinerii, specialiștii Autofest vă vor ajuta să faceți un program individual pentru diagnosticul șasiului, în funcție de marca mașinii, de kilometraj și de starea actuală a acestuia. Nu ignorați controalele programate ale șasiului de către specialiștii Autofest, măsurile luate preventiv şi în timp și, prin urmare, reparație necostisitoare.