Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau
0 797 018 19 (Viber, WhatsApp); 022 025 292

Transport profesional

Все виды автотранспорта

Majoritatea dealerilor auto din Chișinău sunt implicați în întreținerea și repararea mașinilor și deseori nu este ușor să găsești un serviciu care să presteze servicii pentru anumite tipuri de vehicule, cum ar fi vehicul comercial ușor, furgonete cât și utilaje agricole.  

În același timp, incapacitatea de a repara vehicule comerciale și profesionale la timp duce la consecințe mult mai grave pentru proprietarul său. Dacă șoferii obișnuiți care sunt lăsați temporar fără o mașină pentru reparații întâmpină inconvenienţe naturale, proprietarii de vehicule comerciale suferă pierderi directe din cauza faptului că vehiculele destinate afacerilor nu pot fi exploatate. Dacă se confruntă cu incapacitatea de a găsi un centru auto profesional la timp și la preț avantajos, situația devine complet deplorabilă.

Centrul auto multi-brand Autofest oferă soluții complete pentru diagnosticul și repararea vehiculelor profesionale și comerciale. Interiorul centrului nostru însuși sugerează posibilitatea de a plasa vehicule mari pe un număr suficient de ascensoare. Vom oferi diagnostice și, dacă este necesar, vom repara orice componente ale șasiului echipamentelor profesionale și vom furniza prompt toate detaliile necesare aproape imposibil de găsit în centre obișnuite. Părțile complexe ale șasiului dificil de testat și diagnosticat nu vor deveni o problemă pentru specialiștii noștri – cu siguranță vom găsi cauza problemei și o vom elimina corect.

Diagnostice profesionale

O abordare similară se aplică lucrărilor motorului. Nu vom refuza proprietarii de vehicule comerciale, atât în cazul defecțiunilor cele mai obișnuite, cât și a celor mai complexe. Experții noștri nu numai că au o experiență serioasă în service-ul vehiculelor profesionale, dar își îmbunătățesc în permanență cunoștințele, urmează cursuri de pregătire avansată și lucrează în conformitate cu recomandările producătorilor. Prin urmare, diagnosticarea și repararea vehiculelor comerciale, de la vehiculele comerciale uşoare la mașini agricole, o puteţi sigur încredinţa centrului Autofest.