Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau

Power steering fluid replacement

Oferim un serviciu – înlocuirea lichidului de direcție asistată (GUR) la Ciocana, Chisinau în service-ul AutoFest.

Sistemul de direcție asistată este unul dintre cele mai importante componente pentru confortul și siguranța conducătorului auto. Lichidul de direcție asistată (GUR) joacă un rol important în funcționarea sistemului de direcție, facilitând manevrarea și reducând efortul necesar pentru a roti volanul.

Замена жидкости гидроусилителя в Кишиневе

Acest lichid lubrifiază și răcește piesele active ale sistemului, prevenind uzura și deteriorarea. Cu timpul, lichidul GUR poate deveni murdar sau își poate pierde proprietățile, ceea ce poate duce la funcționarea necorespunzătoare a sistemului de direcție. Dacă întâmpinați probleme cu manevrabilitatea automobilului sau a trecut destul timp de la ultima înlocuire a lichidului GUR, atunci service-ul AutoFest din Chișinău este gata să vă ofere servicii profesionale de înlocuire a lichidului GUR pentru vehiculul dumneavoastră.

IMPORTANȚA ÎNLOCUIRII LICHIDULUI GUR

Înlocuirea lichidului GUR este o procedură importantă pentru asigurarea funcționării optime a sistemului de direcție. Lichidul murdar sau uzat poate duce la apariția zgomotelor, dificultăți în rotirea volanului sau chiar pierderea totală a manevrabilității vehiculului. Se recomandă înlocuirea lichidului GUR aproximativ la fiecare 40.000 – 60.000 de kilometri sau conform recomandărilor producătorului vehiculului dumneavoastră.

ÎNLOCUIRE PROFESIONALĂ A LICHIDULUI GUR

La AutoFest, oferim servicii de înaltă calitate pentru înlocuirea lichidului GUR, efectuate de specialiști experimentați și calificați. Echipa noastră va efectua o diagnoză a stării lichidului GUR și a sistemului de direcție pentru a determina necesitatea înlocuirii și pentru a asigura o execuție de calitate. Utilizăm doar lichide GUR de înaltă calitate, conforme cu cerințele producătorilor de automobile, pentru a asigura o funcționare optimă a sistemului de direcție al vehiculului dumneavoastră.

Dacă aveți nevoie de înlocuirea lichidului GUR sau de o diagnoză a sistemului de direcție, vă rugăm să contactați AutoFest. Echipa noastră de specialiști garantează lucrări de înaltă calitate, profesionalism și o abordare individuală pentru fiecare client. Asigurați-vă o funcționare optimă a sistemului de direcție al vehiculului dumneavoastră – programați o înlocuire a lichidului GUR chiar acum la AutoFest!

Unde ne găsiți?

Programați o înlocuire a lichidului GUR

Înlocuirea lichidului GUR (direcție asistată hidraulică) pentru orice model de automobil.