Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau

Opinii

Opinia fiecăruia dintre clienții noștri este extrem de importantă pentru noi. Vă rugăm să acordaţi puțin timp despre experiența de service în centrul nostru și vom face tot posibilul pentru ca șederea dvs. la Autofest să fie și mai confortabilă iar deservirea mașinii dvs. - și mai profesional și convenabil.
avatar-m
Serghei
43 ani

Mi-a plăcut foarte mult operativitatea în găsirea pieselor și viteza de înlocuire. Am intrat la Autofest, cum se spune, pe drum, observând un sunet suspect în motor. S-a dovedit că centura era uzată. O centură de înlocuire a fost găsită și livrată în 15 minute, înlocuirea nu a durat mai mult de jumătate de oră. Vă mulțumim pentru viteza și calitatea lucrului.

avatar-m
Anton
27 ani

Înainte, în mașina mea turnau un alt fel de ulei. Când am mers pentru prima oară la Autofest, s-a dovedit că în tot acest timp am condus cu ulei, care, în general, nu prea se potrivește cu mașina mea. Mulțumim specialiștilor pentru consultare și pentru transplantarea la timp a uleiului „potrivit”. Acum încredinţez mașina mea doar profesioniștilor de la Autofest!