Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau

Despre Noi

Cine Suntem?

Centrul multifuncțional pentru întreținerea tehnică a autovehiculelor Autofest este o companie cu o abordare integrată de soluționare a majorității problemelor și sarcinilor care apar la orice proprietar de vehicule. Centrul nostru – o companie care îmbină armonios un profesionalism impecabil, abordare individuală și atitudine umană față de fiecare client în activitatea sa. Lucrăm cu mașinile, dar valoarea principală o vedem în persoană și în acele probleme cu care se adresează la noi.

Nu împărțim clienții noștri în primari și secundari, dar prețuim loialitatea și găsim întotdeauna o abordare specială pentru clienții fideli.

Nu suntem un reprezentant a vreunei mărci automobilistice, ceea ce ne face pe deplin drept, un centru cu mai multe mărci, în care se garantează o deservire de înaltă calificare a diferitor autoturisme de mărci cunoscute.

Clienții noștri pot fi siguri că, odată ajunsi în centrul Autofest, nu vor fi nevoiți să caute alte servicii unde repară șasiul, dar nu se angajează în electricități sau nu repară motorul, dar nu sunt capabili să alinieze roțile.

Puteți efectua întreaga gamă de servicii cunoscute pentru diagnosticul și repararea mașinilor la noi, acesta fiind unul dintre principalele avantaje ale centrului Autofest.

Profesioniști

Unul dintre principiile fundamentale ale companiei noastre este faptul că abordăm cu atenție selecția de personal. Toți membrii echipei Autofest sunt profesioniști de înaltă calificare care iubesc munca lor și sunt capabili să lucreze cu oameni. În același timp, ușile companiei noastre sunt întotdeauna deschise atât pentru profesioniști cu experiență, cât și pentru maeștrii începători – principalul lucru este că prin atitudinea lor să demonstreze dorința și capacitatea de a lucra în beneficiul clienților noștri.