Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau

Beneficii

Unde suntem?

Centrul de servicii tehnice Autofest este situat în municipiul Chișinău, de-a lungul autostrăzii Chișinău-Tohatin și este situat în zona ecologică cu o vedere pitorească a frumoaselor dealuri și câmpuri. Însăși șederea oferă clienților noștri o experiență vizuală plăcută.
Teritoriul centrului are o parcare amplă, unde puteți la dorinţă lăsa mașina în voie, iar insuşi puteți ajunge cu ușurință în orice punct din Chișinău, datorită navetelor regulate a taxiurilor.

Confort

La recepție veți fi primit cu căldură de angajații noștri, vor lua mașina în lucru, iar în timp ce mașina va fi supusă unei inspecții și diagnosticări preliminare, puteți să petreceţi timpul într-o zonă de recreere confortabilă, să priviți televizorul și să vă bucurați de gustul unei cafelei aromate.

Centrul Nostru

Centrul nostru – multifuncțional și multi-brand. Acest lucru înseamnă că specialiștii Autofest vor rezolva orice problemă întâlnită în mașina dvs. și vor garanta servicii în timp și de înaltă calitate a oricărei mărci auto.

Depozit de piese

Avem propriul nostru depozit de piese auto pentru orice unități și componente ale oricărei mașini, ceea ce înseamnă că nu trebuie să pierdeți timp în mod independent, căutând și comandând piese rare și așteptarea îndelungată a reparaţiei.

Partener oficial

Partenerul nostru oficial este compania Mobil 1 de renume mondial, care garantează clienților noștri furnizarea neîntreruptă de uleiuri de cea mai înaltă calitate și înlocuirea profesională a acestora la stații de schimb de ulei special echipate.

Сomoditate

Pe lângă aspectele tehnice ale lucrării, acordăm o atenție deosebită comodității clienților noștri. Pe durata activității noastre, specialiștii noștri izolează elementele interioare cu huse și covoare profesionale speciale, în urma cărora părăsiți centrul Autofest într-un automobil nu numai într-o stare de funcționare perfectă, ci și într-o mașină curată și cu dispoziţie bună.