Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau

Serviciul Post-Vânzare

Cum să economiseşti

Odată cu sfârșitul perioadei de garanție pentru deservirea unei mașini de la un dealer autorizat, automobiliştii se confruntă cu o problemă – ce să facă mai departe? Să continue serviciul la oficial sau să caute un nou serviciu auto? Cui să încredințezi mașina? Cum să economiseşti?

Continuarea serviciului în centrul oficial are avantajele sale vizibile. De exemplu, centrul este specializat în marca mașinii dvs. și are o legătură directă cu producătorul.
Pe de altă parte, caracteristicile serviciului pentru perioada de garanție asigură un set destul de restrâns de servicii de reparații, care, în consecință, afectează competența personalului de service în soluționarea cazurilor nestandard. Mai mult, atât în cazul reparațiilor în garanție, cât și în timpul serviciului post-vânzare, oficialii, în multe cazuri, nu oferă reparații, ci înlocuirea componentelor, ceea ce, desigur, va crește semnificativ costul lucrării.

Autofest oferă o alternativă completă și mai profitabilă pentru centrele oficiale în ceea ce privește serviciile post-garanție. Vom efectua întreținerea completă a mașinii dvs., începând cu un diagnostic complet utilizând cele mai moderne echipamente. Verificăm funcționalitatea șasiului, a motorului, a tuturor componentelor și ansamblurilor cheie. Vom asigura înlocuirea centurilor, cilindrilor, vom verifica și regla sistemul de răcire, vom curăța și realimenta aparatele de aer condiționat pe echipamente moderne, vom efectua verificarea și repararea sistemului electric al mașinii.

În cazul detectării unei defecțiuni a sistemului de direcție, astfel de probleme cu volanul, jocul volanului, pierderea uleiului hidraulic și altele, vom putea rezolva rapid aceste probleme, asigurând o funcționare impecabilă a mecanismului de direcție. Personalul Autofest rezolvă rapid diagnosticul și repararea sistemului de frânare. Înlocuirea plăcuțelor, discurilor și tamburilor de frână, eliminarea zgomotului străin în timpul frânării și repararea sistemului de frânare anti-blocare – acestea și alte probleme ale sistemului de frână sunt rezolvate în mod eficient în centrul nostru. 

Ca partener oficial al Mobil 1, vă garantăm o schimbare de ulei de înaltă calitate la nivel mondial pe rafturile special echipate în centrul nostru și toate acestea la un preț rezonabil. Accesul la orice piesă în orice moment ne permite să rezolvăm rapid și eficient orice problemă găsită în timpul inspecției sau diagnosticului mașinii.

Abordare Individuală

Având experiență profesională și experiență în deservirea tuturor mărcilor de automobile cunoscute pe piața din Moldova, specialiștii centrului multi-brand Autofest au informații complete despre caracteristicile lor și cunoașterea „punctelor slabe” specifice. Pentru fiecare marcă, pentru fiecare autoturism, avem propria noastră abordare individuală, propriul nostru program de servicii post-vânzare, pe care îl vom coordona în prealabil cu clientul. În acele cazuri în care la „oficiali” vi se va oferi un înlocuitor scump, dar opțional, noi vom oferi reparații de înaltă calitate, economisind banii dvs și oferind garanția necesară.