Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau

Reparatie Iveco

Oferim servicii de reparații pentru camioanele Iveco în Chișinău, la service-ul AutoFest.

Camioanele Iveco sunt mijloace de transport fiabile și puternice, care sunt utilizate larg pentru transportul mărfurilor în diferite sectoare industriale. Cu toate acestea, la fel ca orice dispozitiv tehnic, au nevoie de întreținere și reparații regulate.

Service-ul nostru oferă o gamă completă de servicii de diagnosticare, întreținere tehnică și reparații pentru Iveco, inclusiv modelele Daily.

Reparații Iveco în service-ul din Chișinău

Una dintre cele mai solicitate tipuri de lucrări este diagnosticarea Iveco. Experții noștri efectuează o analiză cuprinzătoare a stării tehnice a camionului, folosind echipamente și tehnologii moderne. După aceea, oferim un raport detaliat despre problemele identificate și recomandări pentru remedierea acestora.

În plus față de diagnosticare, oferim o gamă largă de servicii de întreținere și reparații pentru camioanele Iveco, printre care se numără:

  • Repararea motorului, cutiei de viteze, suspensiei și a altor unități și agregate;
  • Înlocuirea consumabilelor, cum ar fi uleiul, filtrele, placuțele de frână, etc.;
  • Instalarea și configurarea de echipamente suplimentare, cum ar fi aer condiționat, radiouri, camere de vedere din spate și altele.

Clienții pot fi siguri de calitatea muncii și profesionalismul service-ului AutoFest, deoarece lucrăm doar cu specialiști foarte calificați, care au cunoștințe și experiență necesare în lucrul cu camioanele Iveco.

În plus, oferim servicii de garanție pentru lucrările efectuate. Acest lucru oferă clienților noștri încredere suplimentară că camionul Iveco va primi reparații de calitate.

Unde ne aflăm?

Înregistrați-vă pentru schimbarea uleiului.

Schimbarea uleiului de motor pentru orice vehicul.