Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau

Curatarea rezervorului de benzina

Programați-vă pentru curățarea rezervorului de combustibil

Curățarea rezervorului de combustibil al automobilului în Chișinău.

Unde suntem?

Oferim servicii de curățare a rezervorului de combustibil al automobilului în Chișinău, în service-ul AutoFest de pe strada Checkan. A fost întotdeauna cunoscut faptul că un rezervor de combustibil curat este cheia pentru funcționarea fără probleme și fiabilă a motorului mașinii dvs.

Rezervorul de combustibil este locul unde este stocat combustibilul care alimentează mașina dvs. Cu toate acestea, în timp și cu utilizarea, rezervorul de combustibil poate acumula impurități, depuneri și rugină. Aceste impurități pot ajunge în sistemul de alimentare cu combustibil, ceea ce poate duce la obstrucții și deteriorarea componentelor cheie.

Чистка топливного бака

Spălarea și curățarea eficientă a rezervorului

Dacă diagnosticul arată că este necesară curățarea, utilizăm metode și echipamente specializate pentru a efectua o spălare și curățare eficientă a rezervorului de combustibil. Acest lucru permite eliminarea impurităților, ruginii și a altor depuneri, readucând rezervorul la o stare aproape de nou.

Avegri de mașină

Curățarea rezervorului de combustibil este una dintre măsurile preventive importante care vă pot economisi multe probleme și bani în viitor. Nu neglijați acest serviciu, deoarece contribuie la durabilitatea mașinii dvs. și asigură funcționarea sa fiabilă. La Autofest, ne preocupăm de siguranța și confortul dvs. pe șosea.