Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau

Geometria rotilor

Service-ul auto AutoFest oferă serviciul de geometrie și echilibrare a roților în Chișinău. Geometria și echilibrarea roților reprezintă una dintre cele mai importante proceduri care trebuie efectuate în mod regulat pentru a menține o funcționare fiabilă și sigură a vehiculului.

Dacă întâmpinați probleme la sistemul de direcție, uzură neuniformă a pneurilor sau comportament necorespunzător al vehiculului pe drum, este recomandat să verificați starea geometriei roților.

Să facem alinierea roților la Chișinău

Autofest – service auto din Chișinău, care oferă clienților săi servicii de geometrie și echilibrare a roților. Mecanicii noștri extrem de calificați au o vastă experiență în efectuarea acestei proceduri și lucrează cu echipamente moderne.

În timpul procesului de geometrie și echilibrare a roților, efectuăm mai întâi o inspecție vizuală a pneurilor și a suspensiei automobilului pentru a identifica eventuale defecte sau deteriorări. Apoi, folosim echipamente speciale pentru a măsura unghiurile de viraj ale roților, înclinarea și echilibrul. După aceasta, corectăm geometria roților și verificăm unghiurile de viraj pentru a ne asigura că sunt precise și se încadrează în standardele de producție.

După efectuarea geometriei și echilibrării roților, veți observa o îmbunătățire a comportamentului automobilului pe drum. Acesta va circula mai lin și uniform, manevrabilitatea se va îmbunătăți, iar durata de viață a pneurilor va crește.

Autofest garantează calitatea serviciilor sale și utilizează doar materiale și piese de înaltă calitate. De asemenea, oferim clienților noștri o gamă largă de servicii, inclusiv service tehnic, diagnosticare, reparații și multe altele.

Dacă căutați un service auto de încredere în Chișinău pentru a efectua geometria și echilibrarea roților, apelați la Autofest. Suntem întotdeauna bucuroși să ajutăm clienții noștri și garantăm calitatea și abordarea profesională a muncii noastre.

Înscrieți-vă pentru alinierea roților

Alinierea roților, înlocuirea silentblocurilor, repararea suspensiilor etc.

Unde suntem?