Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau

Inlocuirea centurilor

Înlocuirea curelelor la auto

Respectarea înlocuirii regulate a curelelor din automobilul dumneavoastră este cheia pentru o exploatare îndelungată și fără probleme. La Autofest, oferim o gamă largă de servicii pentru înlocuirea curelelor, asigurând întreținere de calitate pentru serviciile de dirijare asistată, generator, distribuție, lanț și aer condiționat.

1. Înlocuirea Curelei pentru Dirijare Asistată (GUR)

Curea pentru dirijarea asistată (GUR) joacă un rol crucial în asigurarea ușurinței și confortului direcției vehiculului. Semnele de uzură pot include șuierături, pierderea elasticității sau crăpături. Înlocuirea curelei GUR la Autofest va ajuta să evitați potențialele probleme și să mențineți ușurința direcției vehiculului dumneavoastră.

2. Înlocuirea Curelei Generatorului

Curea generatorului este responsabilă pentru transmiterea energiei de la motor la generator, asigurând încărcarea bateriei. O curea uzată poate duce la descărcarea bateriei și probleme cu sistemul electric. Înlocuirea curelei generatorului la Autofest vă va ajuta să evitați situațiile de urgență.

3. Înlocuirea Curelei de Distribuție (GDR) și a Lanțului de Distribuție

Curea sau lanțul mecanismului de distribuție (GDR) joacă un rol crucial în funcționarea motorului. Uzura acestor componente poate duce la avarii grave ale motorului. La Autofest, efectuăm înlocuirea curelei GDR sau a lanțului de distribuție cu o precizie ridicată, prevenind posibilele defecțiuni.

4. Înlocuirea Curelei pentru Aerul Condiționat

Curea pentru aerul condiționat asigură funcționarea sistemului de climatizare. La uzura acesteia, eficiența sistemului de climatizare poate scădea. Înlocuirea curelei pentru aerul condiționat la Autofest vă va permite să vă bucurați de prospețime în zilele călduroase.

Diagnostic Profesional și Prețuri Transparente

Înainte de a efectua înlocuirea curelelor, oferim un diagnostic profesional. Prețurile noastre sunt transparente și competitive. Ne străduim să vă oferim servicii de calitate pentru înlocuirea curelelor, asigurând funcționarea fără probleme a sistemelor importante ale vehiculului dumneavoastră.

Aveți încredere în Autofest din Chișinău pentru îngrijirea automobilului dumneavoastră. Noi garantăm întreținerea de calitate și înlocuirea sigură a curelelor pentru liniștea dumneavoastră pe drum.

Programați-vă pentru înlocuirea curelei la mașină

Înlocuirea curelelor pentru servodirecție, generator, distribuție, aer condiționat și a lanțului de distribuție la autovehicul.

Unde ne aflăm?