Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau

Inlocuirea parghiilor

Oferim înlocuirea parghiilor de suspensie în Chișinău la service-ul AutoFest din Chișinău.

Deținerea unui autovehicul necesită atenție constantă asupra stării sale și întreținerea tehnică corespunzătoare. Unul dintre componentele importante ale suspensiei autovehiculului sunt brațele de suspensie. Dacă observați instabilitatea mașinii pe drum, vibrații sau sunete ciudate în timpul deplasării, este posibil să fie momentul să înlocuiți brațele de suspensie. În acest caz, service-ul AutoFest din Chișinău, de pe strada Checkan, este pregătit să vă ofere servicii de înaltă calitate pentru înlocuirea parghiilor de suspensie.

AutoFest este un service auto cu o experiență bogată și o abordare profesională în ceea ce privește întreținerea autovehiculelor. Specialiștii noștri calificați dețin cunoștințe profunde în domeniul suspensiei și sunt pregătiți să vă ofere diagnoză și înlocuire de înaltă calitate a parghiilor de suspensie pentru autovehiculul dumneavoastră. Lucrăm cu autovehicule de diferite mărci și modele și garantăm calitatea muncii noastre.

Înlocuirea parghiilor în Chișinău

Înlocuirea parghiilor de suspensie este un proces care necesită o abordare profesională și echipamente specializate. La AutoFest, utilizăm tehnologii și instrumente moderne pentru a instala cu precizie noile brațe și a ajusta suspensia autovehiculului. Echipa noastră va verifica și va regla unghiurile de direcție, alinierea și înclinarea roților pentru a asigura funcționarea optimă și siguranța autovehiculului dumneavoastră.

Pe lângă înlocuirea parghiilor de suspensie, AutoFest oferă o gamă largă de servicii, inclusiv diagnoză, reparații ale motorului, transmisiei, sistemului de frânare și multe altele. Scopul nostru este de a asigura satisfacția deplină a clienților și de a face întreținerea autovehiculului dumneavoastră cât mai comodă și fiabilă posibil.

Dacă aveți nevoie de înlocuirea parghiilor de suspensie sau orice alt serviciu de întreținere auto, vă rugăm să vă adresați la AutoFest de pe strada Checkan, iar echipa noastră vă va oferi cu bucurie ajutor profesional. Vă garantăm calitatea lucrărilor, transparența prețurilor și siguranța autovehiculului dumneavoastră.

Programați o înlocuire a parghiilor de suspensie

Înlocuirea parghiilor de suspensie pentru autoturisme în Chișinău.

Unde suntem?