Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau

Schimb ulei Mobil1

AutoFest, centrul auto din Chișinău, oferă serviciul de schimbare a uleiului Mobil1, care nu include doar procedura de schimbare, ci și diagnoza stării automobilului și verificarea altor lichide și elemente. Fiecare client primește o abordare personalizată și consultații de la specialiști experimentați.

Замена масла Mobil в Кишиневе

Schimbarea uleiului Mobil1 și întreținerea automobilului.

Schimbarea uleiului – este un aspect important al întreținerii tehnice a vehiculului. Aceasta ajută la menținerea funcționării motorului și la creșterea duratei de viață a acestuia. Dacă doriți să beneficiați de o servire de calitate, ar trebui să acordați atenție centrului nostru auto, deoarece suntem un centru oficial Mobil1.

Mobil1 este o marcă de uleiuri și lubrifianți de înaltă calitate pentru vehicule, care există de mai bine de 100 de ani. Uleiurile Mobil1 sunt cunoscute pentru fiabilitatea, durabilitatea și caracteristicile lor excelente de funcționare. Acestea sunt dezvoltate cu utilizarea tehnologiilor de ultimă oră și țin cont de particularitățile motoarelor moderne.

La schimbarea uleiului Mobil1 în centrul oficial AutoFest, se utilizează doar uleiuri și lubrifianți de calitate, care corespund cerințelor producătorilor de vehicule. Acest lucru garantează o calitate ridicată a serviciului și o performanță excelentă a motorului după schimbarea uleiului.

Telefon service auto: