Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau

Schimbare ulei DSG

Vă oferim serviciul de înlocuire a uleiului în cutia de viteze DSG (Direct-Shift Gearbox) în service-ul auto Autofest din Ciocana, Chișinău.

Cutia de viteze DSG reprezintă o tehnologie inovatoare pentru cutiile de viteze automate, care combină avantajele cutiilor de viteze mecanice și automate, asigurând o schimbare rapidă și lină a treptelor de viteză. Aceasta a devenit foarte populară printre iubitorii de mașini datorită eficienței și confortului său. Totuși, la fel ca orice altă cutie de viteze, DSG necesită întreținere regulată, inclusiv schimbarea uleiului, pentru a asigura o funcționare fără probleme a mașinii dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de înlocuirea uleiului în cutia de viteze DSG, service-ul auto Autofest din Chișinău vă oferă servicii profesionale pentru efectuarea acestei proceduri.

Замена масла в дсг в Кишиневе

Înlocuirea profesională a uleiului în DSG

Înlocuirea uleiului în cutia de viteze DSG este o sarcină responsabilă, care necesită cunoștințe tehnice și experiență. La Autofest, ne mândrim cu echipa noastră de specialiști foarte calificați, care au experiență în lucrul cu cutiile de viteze DSG de diverse mărci și modele de mașini. Noi recomandăm efectuarea înlocuirii uleiului în DSG la fiecare 40.000 – 60.000 de kilometri, în funcție de recomandările producătorului mașinii dumneavoastră.

În timpul înlocuirii uleiului în DSG, folosim doar uleiuri de calitate, care asigură o funcționare optimă a cutiei de viteze și o protejează împotriva uzurii și a deteriorării. De asemenea, efectuăm o diagnoză completă a cutiei de viteze pentru a identifica eventualele probleme sau defecțiuni care necesită intervenție.

Înlocuirea uleiului în DSG este o procedură importantă, care asigură o funcționare fără probleme a cutiei de viteze a mașinii dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de înlocuirea uleiului în cutia de viteze DSG sau de diagnosticarea cutiei de viteze, vă rugăm să contactați Autofest. Echipa noastră de specialiști vă garantează calitatea muncii, profesionalismul și o abordare individuală pentru fiecare client.

Unde ne găsiți?

Programați o înlocuire a uleiului DSG

Efectuăm înlocuirea uleiului DSG la orice tip de mașină.