Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau

Schimbarea uleiului la cutia de viteza automata

Oferim servicii de înlocuire a uleiului din cutia automată (CVT) în Ciocana, Chisinau la service-ul AutoFest. Asigurați fiabilitatea cutiei dvs. de viteze automată.

Cutia automată de viteze (CVT) este o componentă complexă și importantă a automobilului, care asigură schimbarea confortabilă și lină a treptelor de viteză fără implicarea șoferului. Cu toate acestea, pentru a menține funcționarea sa fiabilă, este necesar să efectuați în mod regulat înlocuirea uleiului din CVT. Dacă sunteți în căutarea unui service auto profesionist din Chișinău pentru înlocuirea uleiului din CVT, AutoFest este pregătit să vă ofere servicii de înaltă calitate pentru diagnosticarea și înlocuirea uleiului din cutia automată de viteze.

Замена масла в АКПП в Кишиневе

DE CE SĂ ÎNLOCUIȚI ULEIUL DIN CVT?

Uleiul din CVT joacă un rol cheie în lubrifierea și răcirea diferitelor mecanisme care asigură schimbarea treptelor de viteză. Pe parcursul utilizării automobilului, uleiul se deteriorează și se murdărește, ceea ce poate duce la reducerea performanței CVT și chiar la defecte grave. O înlocuire corectă și la timp a uleiului ajută la prevenirea acestor probleme și prelungește durata de viață a cutiei automate de viteze.

ÎNLOCUIREA PROFESIONALĂ A ULEIULUI CVT

La AutoFest, oferim servicii profesionale pentru înlocuirea uleiului din CVT folosind echipamente moderne și specialiști calificați. Echipa noastră va efectua un diagnostic al stării uleiului și al cutiei automate de viteze pentru a determina necesitatea înlocuirii. Folosim numai uleiuri de calitate, conforme cu specificațiile producătorilor de automobile, pentru a asigura funcționarea optimă a cutiei dvs. automate de viteze.

Dacă sunteți în căutarea unui service auto de încredere și experimentat în Chișinău pentru înlocuirea uleiului din CVT, contactați-ne la Autofest. Garantăm calitatea înaltă a lucrărilor, profesionalismul și abordarea individuală pentru fiecare client. Veniți și asigurați fiabilitatea și siguranța cutiei dvs. de viteze automate cu noi!

Unde ne găsiți?

Programați-vă pentru înlocuirea uleiului din CVT

Înlocuirea uleiului din CVT pentru orice automobil.