Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau

Schimbarea uleiului la cutia de viteza manuala

Înlocuirea uleiului din cutia de viteze manuală la service-ul AutoFest din Chișinău: mențineți fiabilitatea și performanța cutiei de viteze mecanice.

Cutia de viteze manuală este una dintre cele mai importante componente ale unui automobil, care asigură trecerea precisă și lină a treptelor de viteză manual. Ca orice alt sistem, сutia de viteze manuală necesită întreținere regulată pentru a menține funcționarea sa fiabilă. Dacă aveți nevoie de înlocuirea uleiului din сutia de viteze manuală, atunci service-ul AutoFest din Chișinău vă va oferi servicii profesionale de diagnosticare și înlocuire a uleiului din cutia dvs. de viteze mecanică.

Замена масла в МКПП в Кишиневе

DE CE SĂ ÎNLOCUIȚI ULEIUL DIN cutia de viteze manuală?

Uleiul din cutia de viteze manuală joacă un rol important în lubrifierea și răcirea mecanismelor interne ale cutiei de viteze. În timp, uleiul poate deveni murdar și își poate pierde proprietățile, ceea ce poate duce la uzură și defecte ale cutia de viteze manuală. Înlocuirea regulată a uleiului ajută la menținerea performanței și fiabilității cutiei dvs. de viteze mecanice și prelungește durata sa de viață.

ÎNLOCUIREA PROFESIONALĂ A ULEIULUI DIN cutia de viteze manuală

La AutoFest, oferim servicii de calitate pentru înlocuirea uleiului din MKPP, utilizând echipamente moderne și specialiști experimentați. Echipa noastră va efectua o diagnoză a stării uleiului și a cutiei de viteze mecanice pentru a determina necesitatea înlocuirii. Folosim numai uleiuri de calitate, conforme cu cerințele producătorilor de automobile, pentru a asigura funcționarea optimă a MKPP.

Dacă sunteți în căutarea unui service auto de încredere și cu experiență în Chișinău pentru înlocuirea uleiului din MKPP, vă rugăm să ne contactați la Autofest. Garantăm calitatea înaltă a lucrărilor, profesionalismul și abordarea individuală pentru fiecare client. Vă așteptăm să ne vizitați și să mențineți fiabilitatea și performanța cutiei dvs. de viteze mecanice!

Unde ne găsiți?

Programați-vă pentru înlocuirea uleiului

Înlocuirea uleiului din MKPP pentru orice automobil.