Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau

Motorul

Ремонт любой сложности

Mândria centrului nostru sunt reprezentanții de clasă înaltă care oferă reparații calificate ale motorului de orice complexitate tuturor clienților Autofest. Garantăm orice reparație – de la peretele motorului, în care elementele defecte sunt demontate și înlocuite, până la o revizie completă.

În funcție de problema și starea specifică a mașinii, experții noștri vor oferi unul dintre tipurile de reparații pe care le are nevoie mașina dvs. Aceasta poate fi o reparație în linie, în care piesele sunt reparate sau înlocuite, a căror resursă este mai mică în comparație cu starea unității principale. Un alt tip de reparație este neprogramat, atunci când clientul este obligat să ne contacteze din cauza întreruperii bruște a unității de alimentare și a necesității operațiunilor de recuperare a motorului. În sfârșit, o revizuire majoră, a cărei necesitate apare în legătură cu epuizarea resursei unității de alimentare cu kilometraj mare a vehiculului.

În timpul revizuirii, motorul este dezasamblat și curățat, detectarea defectelor și înlocuirea unităților deteriorate, arborele cotit, repararea blocului cilindrilor, readucerea în stare perfectă a sistemelor de combustibil și răcire.
Obiectivul acestei etape este de a aduce motorul într-o stare cât mai aproape de starea unei mașini noi care abia a părăsit transportorul din fabrică. În centrul multibrand Autofest, automobilistii sunt conștienți de caracteristicile tehnice ale oricărei mașini, fiecare dintre automobilele care vin la noi. Prin urmare, repararea motorului se face individual, ținând cont de particularităţile și caracteristicile tehnice ale fiecărei mărci.

În plus, specialiștii centrului nostru vor ajuta la reducerea uzurii unității de alimentare, a componentelor și a pieselor motorului, în special datorită întreținerii în timp util, a utilizării de materiale și piese de înaltă calitate. Unul dintre principalele avantaje ale centrului Autofest este cooperarea cu liderul mondial în producția de uleiuri, Mobil 1. Înlocuirea uleiurilor și filtrelor de ulei la stațiile Autofest special echipate, folosind uleiuri Mobil 1 originale, vă garantează vehiculului o stare bună tehnică iar motorului – o muncă lungă și productivă.