Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau

Schimbarea lichidului de frana

Oferim serviciul de înlocuire a lichidului de frână la Autofest pe Ciocana din Chișinău.

Sistemul de frânare este unul dintre cele mai importante elemente ale siguranței mașinii dvs. Lichidul de frână joacă un rol crucial în funcționarea corectă a frânelor, transmițând forța de pe pedala de frână către roți. Cu toate acestea, în timp, lichidul de frână își pierde proprietățile și poate deveni sursa problemelor în sistemul de frânare. Dacă ați observat că pedala de frână a devenit mai puțin responsivă sau dacă nu ați schimbat lichidul de frână de mult timp, atunci service-ul Autofest din Chișinău este pregătit să vă ofere servicii profesionale de înlocuire a lichidului de frână în mașina dvs.

Замена тормозной жидкости в Кишиневе

IMPORTANȚA ÎNLOCUIRII LICHIDULUI DE FRÂNĂ

Lichidul de frână are capacitatea de a absorbi umiditatea din atmosferă. Acest lucru poate duce la acumularea de apă în sistem, ceea ce, la rândul său, reduce eficiența frânelor și crește riscul de supraîncălzire a discelor și placuțelor de frână. Se recomandă să înlocuiți lichidul de frână aproximativ la fiecare 2 ani sau conform recomandărilor producătorului mașinii dvs.

ÎNLOCUIREA PROFESIONALĂ A LICHIDULUI DE FRÂNĂ

La Autofest, oferim servicii de calitate pentru înlocuirea lichidului de frână, realizate de specialiști experimentați. Echipa noastră va efectua o diagnoză a stării lichidului de frână și a sistemului de frânare pentru a determina necesitatea înlocuirii și pentru a asigura o execuție de calitate. Utilizăm doar lichid de frână de înaltă calitate, conform cerințelor producătorilor de automobile, pentru a asigura o funcționare fiabilă și sigură a sistemului de frânare al mașinii dvs.

Dacă aveți nevoie de înlocuirea lichidului de frână sau de diagnosticarea sistemului de frânare, vă rugăm să ne contactați la Autofest. Echipa noastră de specialiști garantează calitatea înaltă a lucrărilor, profesionalismul și abordarea individuală pentru fiecare client. Asigurați-vă că sistemul de frânare al mașinii dvs. funcționează fiabil și în siguranță – programați-vă pentru înlocuirea lichidului de frână chiar acum la Autofest!

Unde ne găsiți?

Programați-vă pentru înlocuirea lichidului de frână

Înlocuirea lichidului de frână în orice automobil.