Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau

Schimbarea uleiului de motor

Oferim serviciul de schimbare a uleiului în motor la AutoFest, în zona Ciocana. Schimbarea uleiului în motor este o procedură obligatorie pentru a menține o funcționare adecvată a automobilului.

Cu toate că producătorii de automobile recomandă schimbarea uleiului la fiecare 5-10 mii de kilometri, mulți proprietari neglijează această procedură. Cu toate acestea, acest lucru poate duce la probleme grave, cum ar fi uzarea motorului și scăderea puterii.

Замена масла в двигателе в Кишиневе

Schimbarea de ulei de calitate în motor

Centrul nostru de service din Chișinău va efectua calitativ serviciul de schimbare a uleiului în motor. Prețul pentru schimbarea uleiului în motor poate varia în funcție de tipul de ulei și marca automobilelor. Cu toate acestea, în medie, un schimb complet de ulei cu spălare va costa proprietarul de automobile în jur de 50-100 de euro.

În timpul schimbării complete a uleiului în motor, uleiul vechi este eliminat din motor și este înlocuit cu ulei nou. De asemenea, poate fi efectuată o procedură de spălare care ajută la eliminarea murdăriei și depunerilor acumulate în motor. Aceasta permite să se mărească durata de viață a motorului și să se reducă probabilitatea defectării acestuia.

Schimbarea corectă a uleiului în motor este unul dintre cele mai importante aspecte ale întreținerii tehnice a automobilelor. Proprietarii de automobile trebuie să fie atenți la regularea efectuării acestei proceduri și să aleagă numai ulei de calitate. Toate acestea vor ajuta la menținerea fiabilității și durabilității automobilului.

Unde ne aflăm?

Înregistrați-vă pentru schimbarea uleiului.

Schimbarea uleiului de motor pentru orice vehicul.