Drum National R5 km7 45 mun.Chisinau

Schimbarea uleiului

Schimbarea calitativă a uleiului în mașină

Schimbarea uleiului și a lichidelor în Chișinău – este un aspect important al întreținerii tehnice a mașinii dvs. Indiferent de mașina pe care o dețineți și modul în care o utilizați, schimbarea uleiului și a lichidelor este o procedură necesară pentru a prelungi viața mașinii dvs.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale schimbării uleiului este regularitatea acestuia. Schimbarea uleiului din motor trebuie efectuată la fiecare 5-10 mii de kilometri. Acest lucru ajută la reducerea uzurii motorului și la îmbunătățirea performanței sale. În plus, schimbarea regulată a uleiului poate ajuta la reducerea consumului de combustibil și la reducerea emisiilor de substanțe nocive în atmosferă.

Schimbarea uleiului este, de asemenea, necesară pentru cutia de viteze automată și manuală. Deși procedura de schimbare a uleiului pentru cutia de viteze automată și manuală poate fi diferită, în ambele cazuri aceasta ajută la menținerea funcționalității și durabilității transmisiei. Schimbarea regulată a uleiului poate ajuta, de asemenea, la prevenirea problemelor de schimbare a treptelor de viteză și la reducerea uzurii pieselor din transmisie.

Schimbarea lichidului de răcire este un alt aspect important al întreținerii tehnice a mașinii dvs. Lichidul de răcire ajută la menținerea temperaturii motorului într-un interval optim și previne coroziunea în sistemul de răcire. Schimbarea regulată a lichidului de răcire poate ajuta la prevenirea supraîncălzirii motorului și la reducerea probabilității apariției problemelor în sistemul de răcire.

În cele din urmă, schimbarea lichidului de frână este, de asemenea, necesară pentru menținerea funcționalității sistemului de frânare. Schimbarea regulată a lichidului de frână ajută la menținerea funcționării optime a frânelor și la prevenirea coroziunii în sistemul de frânare.

În general, schimbarea uleiului și a lichidelor în Chișinău este un aspect important al întreținerii tehnice a mașinii dvs.

Înregistrați-vă pentru schimbarea uleiului.

Schimbarea uleiului de motor pentru orice vehicul.

Unde ne aflăm?